1. wij kunnen u werkelijk goed adviseren
  2. alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd
  3. wij bieden u uitgebreide garanties
  4. transparante prijzen, u betaalt een eerlijke prijs
  5. u hebt de kwaliteit en zekerheid van een vakman

De grootste Desso specialist in Nederland

En omdat Desso een zeer uitgebreide collectie tapijt en vloerkleden heeft, betekent dat dat er veel keuzemogelijkheden zijn die allemaal te zien en te voelen zijn in de woonwinkel van Berg&Berg. Bij ons vindt u natuurlijk ook de Desso Airmaster, het revolutionaire tapijt dat zorgt voor een schonere lucht in huis.

Berg&Berg is de specialist in de regio CruquiusDe BiltDen Haag, Dongen, Gorinchem, Haarlem, Hillegom, Leiderdorp, Leidschendam, Noordwijk, Rockanje, Sliedrecht, Zaandam, Amsterdam, Terneuzen en Krommenie. 

Onze winkel
Berg en Berg

Kijk voor de vestiging bij u in de buurt en onze openingstijden op de overzichtspagina.
Alles over onze winkels

Desso acties

Berg&Berg: Desso Diamond Dealer

Bona1.pngAl meer dan 20 jaar Desso
tapijt speciaalzaak


Wie kiest voor het beste in tapijt kiest voor Desso. Daarom hebben wij jaren geleden al gekozen voor Desso tapijt en zijn wij uitgeroepen tot Diamond Dealer. Wij kunnen u dan ook de complete Desso collectie laten zien in onze winkel en u helpen bij de keuze voor het best passende tapijt met het oog op toepassing, design en kleur. En natuurlijk zijn we ook Diamond Dealer door onze eigen vakkundige stoffeerders, die uw kamerbreed tapijt al dan niet in patronen perfect kunnen leggen.

Klik hier voor de inspirerende Desso collectie.

Een vloerkleed in plaats van kamerbreed? Klik hier voor meer info.

Tapijt stalen bestellen

 

Desso inspiratie

Desso specialist

de zekerheid van perfect meten en stofferen

de zekerheid van perfect meten en stofferen

Berg&Berg heeft eigen stoffeerders in dienst die hun vak verstaan en zorgen voor een goede stoffering, zodat uw tapijt perfect ingemeten en gelegd wordt en uw vloerkleed langer mooi blijft. Vakmensen die zorgen dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw Desso tapijt of vloerkleed. En zoals u van de échte binnenhuisadviseur mag verwachten leveren wij alles schoon en netjes op.

meer over Berg&Berg
ik kan wel interieur advies gebruiken

ik kan wel interieur advies gebruiken

Een mooi interieur is meer dan de keuze voor kamerbreed tapijt of een vloerkleed. Berg&Berg biedt daarom inwoners in Nederland gratis interieuradvies aan huis aan. Aan de hand van de tapijtstalen van Desso stemmen wij de keuze voor uw tapijt of karpet af op de kleuren en materialen van uw vloer, wand, raam en meubelen.

Gratis interieuradvies

Desso producten

tapijt huismerk

De laatste krant
De laatste krant

Advies over uw zonwering? Kom naar uw échte Binnenhuisadviseur. 3e zonwering 50% korting. De hele maand april op Duette en Plisse Shades van Luxaflex en op Rolgordijnen en Multishades van NL Label.

Bekijk de krant
Restyle magazine
Restyle magazine

Een inspirerend magazine waarin wij u tips en adviezen geven. Waarin wij u inspireren met spannende combinaties en een greep uit de enorm collectie vloeren, gordijnen, zonwering, verf en behang.

Het magazine
Outlet-centrum in Sliedrecht
Outlet-centrum in Sliedrecht

Aan de Parallelweg 4 in Sliedrecht is naast de bestaande Berg&Berg-winkel een splinternieuw Outlet-centrum geopend.


Ongelooflijke kortingen van wel 50% op alle karpetten, laminaat- en PVC-vloeren.

Disclaimer | © De Binnenhuisadviseurs
Delen