bekijk onze folder vol voordeel

Alle acties van Berg&Berg

Alle acties die wij deze maand voor jou hebben vind je hieronder op een rij. Wil je meer weten, lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor de nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 31-12-2018

Forbo Allura PVC all-in gelegd vanaf 49,95 per m²

Allura de Luxe PVC vloerencollectie van Forbo, is een van de populairste collecties in ons productportfolio. Allura wordt geproduceerd met geavanceerde technieken waardoor Allura extra vormvast is. Dankzij de manier waarop het reliëf en de toplaag worden aangebracht blijft Allura een prachtige uitstraling houden.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-08-2018

NL Label PVC tegels All-in gelegd €59,95

Tijdens de Over de vloer weken krijg je NL Label PVC tegels voor €59,95 All-in gelegd. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-08-2018

NL Label PVC planken All-in gelegd €49,95

Tijdens de Over de vloer weken krijg je NL Label PVC planken voor €49,95 All-in gelegd. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-08-2018

Luxaflex® hordeuren en horren 15% korting

Exclusief bij Berg&Berg! Koop deze maand hordeuren of horren van Luxaflex® en krijg 15% korting! Kom snel alle nieuwe hordeuren bekijken bij Berg&Berg.

bekijk de actie