De mooistevloerkleden opeen rij

Met een vloerkleed brengt u snel warmte en gezelligheid in uw interieur. Nu de winter voor de deur staat is dit natuurlijk geen overbodige luxe. Laat u inspireren en ontdek welk karpet goed past bij welke woonstijl. De keuze in vloerkleden is namelijk ontzettend groot. Wat uw woonstijl ook is, er is altijd een kleed te vinden dat aansluit bij uw woonsmaak.

Vloerkleden zijn echte sfeermakers in huis! Er is keuze uit diverse soorten, texturen en vormen. Een neutraal vloerkleed kan net de finishing touch zijn voor uw interieur, terwijl u met een opvallend exemplaar juist een echt statement kunt maken. Gaat u voor spannend? Kies dan voor een speels motief of opvallend kleurpatroon.

Basic & Puur

In deze woonstijl zien we veel natuurlijke materialen en lichte kleuren. Een effen vloerkleed uitgevoerd in wol, linnen of katoen zal dan ook perfect aansluiten bij deze stijl. Ook een licht kleed met een grijs of zwart accent doet het ook altijd goed.

Stijlvol & Klassiek

Luxe en elegantie, daar draait het om bij de woonstijl Stijlvol & Klassiek. Kleuren als oker, maar ook zwart, grijs en bruin misstaan hier niet. Het okerkleurige karpet hieronder laat de goudtinten nog beter uitkomen.

Lifestyle & Landelijk

Een karpet of vloerkleed past uitstekend binnen deze woonstijl waarin het allemaal draait om de drie kernwoorden: comfortabel, leefbaar en gezellig. Denk aan kleuren als wit, zandtinten, maar ook groen en grijs. Of ga voor rond kleed gemaakt van een natuurlijk materiaal, zoals in het rechter beeld hieronder. In combinatie met het gordijn uit de collectie Cleo van Eijffinger springt het vloerkleed er echt uit.

Modern & Design

Strakke lijnen en geometrische prints zijn elementen die vaak terugkomen in een Modern & Design interieur. Denk bijvoorbeeld aan een streepdessin of cirkelmotief.

Kleur in huis

Wilt u de basis van uw kamer neutraal houden maar wel uitpakken met een flinke dosis kleur? Dan kunt u losgaan met een vloerkleed. In de slaapkamer hieronder ziet u hoe er een echt statement is gemaakt met het rode vloerkleed.

Bent u op zoek naar een vloerkleed of mooi karpet? In het blog Kies het juiste vloerkleed geven wij u tips waar u op kunt letten bij de aanschaf van een karpet. Natuurlijk staan onze stylisten ook altijd voor u klaar met tips en advies en helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Wij bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt. Kom langs in de winkel of maak een afspraak voor gratis interieuradvies.