Een Desso karpetmaakt uw interieuraf

Welke stijl u ook in huis heeft, het vloerkleed is vrijwel bepalend voor de uitstraling van uw interieur. U kunt helemaal zelf beslissen wat voor sfeer u graag in huis wilt en daar de keuze voor het vloerkleed op aanpassen. Desso Tapijt biedt verschillende ontwerpen, kleuren en materialen zodat u ruime keus heeft uit allerlei vloerkleden. Alles is mogelijk!

Voordelen

Kiezen voor een tapijt of vloerkleed in huis, betekent kiezen voor warmte en comfort. De vloerkleden van Desso Tapijt stralen dit ook uit in de verschillende ontwerpen en materialen. Daarnaast zorgt Desso Tapijt ook dat warmte en geluid beter wordt vastgehouden. Allemaal fijne aspecten die bijdragen aan optimaal comfort waardoor uw huis nog meer als een thuis voelt. Een veelgehoord tapijtfabeltje is dat deze ervoor zou zorgen dat u meer last heeft van bijvoorbeeld een stofallergie. Het tegendeel is waar, tapijt zorgt er juist voor dat stofdeeltjes worden vastgehouden. Hierdoor gaan de deeltjes niet rondzweven. Dus het is juist positief dat tapijt en karpet stofdeeltjes vasthouden. Even de stofzuiger erover en klaar!

Mix & Match

Hoewel er verschillende stijlen zijn, is elk interieur uiteindelijk uniek. U bepaalt zelf de sfeer in huis. Gaat u voor een strakke uitstraling? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor een egaal vloerkleed met een effen kleur. Houdt u juist van een bonte look? Dan durft u het vast wel aan om voor een gewaagder exemplaar te kiezen zoals Denim. Lees hier onze blog over de Denim Drift trend!

Maart aanbieding

Twijfelt u nog? Dan helpen wij graag een handje. In de maand maart ontvangt u namelijk 15% korting op Desso vloerkleden! Doe alvast wat inspiratie op en neem contact op met uw Binnenhuisadviseur om u te laten informeren en adviseren welk vloerkleed het beste bij uw interieur past. Elke Binnenhuisadviseur heeft specialisten in huis: zowel gediplomeerde stylisten als vakkundige stoffeerders. Zij helpen u graag om een mooie deal te scoren.

Meer wooninspiratie? Volg ons op Pinterest.