Een odeaan deSilhouette® Shade

Soms kom je van die producten tegen die gewoon extra mooi zijn. Je ziet een prachtige visgraat vloer, een handgemaakt kleed met sublieme afwerking of bijvoorbeeld de Luxaflex® Silhouette® Shade. Die laatste is toch wel een van onze absolute favoriete producten die je kunt plaatsen voor jouw raampartij. Je kiest niet alleen een product dat sfeervol oogt, je kiest ook een product dat het licht in huis op een perfecte manier filtert. Wij vertellen je er graag alles over in deze blog!

De beste zonwering in huis

Met Silhouette® Shades kies je misschien wel voor het allerbeste product voor de ramen. Door het unieke gaas dat gebruikt wordt op de Silhouette® shades biedt dit product jou perfecte zonwering! Het gaas van de shade is erg goed geschikt voor uv-bescherming en zorgt er voor dat jij zonder enige vorm van zorgen in de zon kunt zitten in huis. Silhouette® Shades zijn door de perfecte afwerking en door het type product ook zeer goed geschikt om voor een grote raampartij te plaatsen.

Hoe werken Silhouette® shades?

De lamellen van de Silhouette® Shade zijn op zo’n manier geproduceerd dat ze kunnen draaien, waardoor je alle vrijheid hebt om elke gewenste sfeer in huis te creëren! Kantel de lamellen simpelweg hoe jij ze wil om meer of minder licht binnen te laten. Je kunt met de Silhouette® shades dus van natuurlijk daglicht genieten en daarnaast felheid, schittering en uv-straling filteren! Kortom: de Silhoutte® Shade is een multifunctioneel product voor de ramen.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Silhouette® Shades zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kun je de shades krijgen in zachte stoffen variërend van fijn linnen tot schitterend zijde. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Matisse die perfect past in een interieur waarin donkere kleuren centraal staan. Juist dan kan de Matisse voor een perfecte afwerking zorgen van jouw interieur. Of plaats de Matisse in een badkamer en zorg voor een prachtig geheel! Maar je kunt ook kiezen voor de Éclair, een product en kleur die bijvoorbeeld perfect past in een basic en puur interieur, door de groene en grijze tinten.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Bij Jouw binnenhuisadviseur helpen we je graag in het adviseren en informeren naar de mogelijkheden van en rondom Silhouette® Shades. Wil je graag persoonlijk geholpen worden en een advies op maat ontvangen? Maak een afspraak bij ons in de winkel of maak een moodboard met onze inspiratie app. Neem het moodboard mee naar de winkel, zo kunnen we nog gerichter voor jou aan de slag!