ADO in uw regio

Berg&Berg is de ADO specialist

Berg&Berg is de erkende interieurspecialist voor ADO gordijnen voor uw regio. Berg&Berg biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van ADO maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar interieurstoffen. Kiest u voor ADO dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor ADO graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe ADO gordijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Berg&Berg

Bekijk de vele mogelijkheden van ADO. Berg&Berg biedt u de meest uitgebreide collecties gordijnen in uw regio

  • Gegarandeerd goed

    ADO staat voor een hoogwaardige kwaliteit van al haar producten. Doordat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld en geproduceerd, is het mogelijk de kwaliteit goed onder controle te houden. U krijgt bij Berg&Berg op elk ADO product garantie op fabricagefouten.

  • Maak uw interieur compleet

    ADO heeft een groot aantal stoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema's basic, modern en landelijk. Met ADO gordijnen maakt u uw interieur compleet. Laat u verrassen door alle kleur-, dessin- of combinatiemogelijkheden.

  • SmartCord vouwgordijnbediening

    Bij Berg&Berg zijn we voortdurend met innovatie bezig. We begrijpen dat u graag mee gaat met de hedendaagse ontwikkelingen. De SmartCord biedt u de mogelijkheid van snellere bediening. Het is vernieuwend, praktisch en bovendien zeer kindveilig.

Onze adviseur voor ADO gordijnen helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.