Jab in uw regio

Berg&Berg is de Jab specialist

Berg&Berg is de erkende interieurspecialist voor Jab gordijnstoffen in uw regio. Berg&Berg biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Jab, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar gordijnen. Kiest u voor Jab, dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw bewuste keuze voor Jab graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Jab gordijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Berg&Berg

Bekijk de vele mogelijkheden van Jab. Berg&Berg biedt u de meest uitgebreide collecties gordijnen in uw regio

  • Voel u vrij in uw huis

    De gordijnen van Jab functioneren niet alleen als bescherming tegen zon, maar ook als bescherming voor uw privacy. Bij Berg&Berg begrijpen we dat dat belangrijk voor u is. U kunt dus optimaal blijven genieten van de buitenwereld zonder dat iemand anders mee kan genieten met uw persoonlijke leven.

  • Wat uw stijl ook is

    De inrichting van uw huis is erg persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen stijl. De collectie gordijnstoffen van Jab bestaat uit legio verschillende stijlen. Van klassiek tot modern, van bloemen tot design. Ook is er een ruime keus uit de verschillende weef- of druktechnieken waardoor er altijd een gordijn is dat...

  • Populair: Jab Saba

    Een veel verkocht Jab overgordijn is de Jab Saba. Deze uit 100% synthetisch garen geproduceerde stof heeft de uitstraling van zijden overgordijnen. De Jab Saba verandert van kleur zodra de lichtinval verandert. Dankzij de populariteit is de prijs ook nog eens erg aantrekkelijk.

Onze Jab adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.